Ovilja

De som hittills har haft ansvar för att ”vårda” mig har absolut ingen samarbetsvilja. De säger hela tiden att det inte går att skapa en samarbetsallians med mig. Det de menar med samarbetsallians, är att jag ska sätta mig ner med en psykolog eller läkare, börja erkänna och berätta om brott jag inte känner till eller har någon fakta om.

Jag har ett antal gånger fått utomstående till att hjälpa mig och som mer än gärna också vill hjälpa mig, med det stoppas av ansvariga med besöksförbud och med dubbel bevakning då jag har haft utgång samtidigt som någon av dem som vill hjälpa mig har vistats på samma ort samtidigt med min utevistelse. De är rädda för att de som vill hjälpa mig ska få kontakt med mig. Anhöriga som varit på besök hos mig har mötts med misstänksamhet och speciellt på rättspsyk i Västervik med kränkningar och förnedringar. Personalen där har tyvärr inte mer förstånd.

Vad jag och utomstående även har förstått är de som ”vårdar” mig vill ha ensamrätten på att ha löst mitt fall. Även om ett eventuellt erkännande ska ske med tvång eller hot. Nu har de som ”vårdar” mig varken kunskap, viljan att sätta sig in i mitt fall, ta reda på fakta eller överhuvudtaget kapacitet att ta sig an ett fall av detta slag. Bara för att man blivit dömd är man inte skyldig. Så jag måste ha kunnig hjälp utifrån för att reda ut detta, men det kommer jag aldrig att få.Leave a Reply

« Tillbaka till textkommentarer