Jakten på mig

Min ”advokat” sa i ett tidigt skede att journalisten Per Lindelöw vid Kvällsposten aldrig kommer att ge upp jakten på mig förrän han fått veta vem som mördade Helén Nilsson och Jannica Ekblad. Lindelöw hade också en relation med Jannica, kanske därför detta maniska beteende. Att nu långt efter det att brotten begicks 1989 och att dom föll 2005 fortfarande göra detta fall till en förstasidesnyhet förklarar allt.

 Löpsedel

[Det är jag som tagit bort bilden på mig här]

Det finns dock de som tror på alla amsagor som skrivits i media och som gjort att det finns ett hot mot mig. Så att kalla mig för mördare när det inte finns det minsta bevis för detta och även gå ut med bild på mig så att jag blir igenkänd är obegripligt. Även personal som är ute med mig kan råka ut för tråkigheter, men så långt tänks det inte.

Att inte media lägger ner mer kraft på att ta reda på vad som egentligen har hänt och framför allt ifrågasätter de falska vittnesmålen och den obefintliga bevisningen. Men med en sådan obefintlig bevisning, inget försvar som ifrågasätter eller tar reda på mer, bevis eller vittnesuppgifter som ändras efterhand för att det ska stämma in på mig och en iver att få fallet avslutat så är det enkelt att lägga allt på mig.

Att få veta vart Helén Nilsson har varit förvarad den vecka hon saknades hade nog löst allt.45 Responses to “Jakten på mig”

 1.   nisser Says:

  jävla fån att dölja sig bakom en skärm å skriva skit fy fan ……………………

 2.   ulfolsson Says:

  Hej nisser.
  Jag vill ju inte använda dessa ord men du döljer ju dig själv bakom en fiktiv mail adress.

  Kan bara säga stackars dig som hämtat all din information från kvällspressen som vet hur det gått till.
  Hade det bara gjorts en grundligare undersökning och inga vittnen som begick mened hade fått vara med så hade det kommit fram till att Jannica mördades i samma hus som Helén hade varit förvarad i den vecka då hon var försvunnen, och det är inte samma gärningsman.
  Men spaningsledningen och tingsrätten valde att göra det lätt för sig. De dömde mig trots att det inte finns och kommer aldrig att finnas vare sig vittnen eller bevis för att jag gjort mig skyldig till kidnappning eller mord.
  En polis var ärlig och uppriktig när hon sa att de hade fått direktiv från spaningsledningen hur de skulle skriva i sin rapport för att det skulle stämma in på mig. Det har manipulerats med bevis och vittnen hela tiden för att det skulle peka på mig. En annan polis sa att det inte var samma röster som förekom vid telefonsamtalen. Det är beklagligt att vittnesuppgifter samt bevis ändrades hela tiden för att det skulle stämma in på mig och att jag inte fick åberopa några vittnen alls.

  1] Jag hamnade i ett chocktillstånd då jag greps och förstod inte riktigt vad som pågick, ändå fortsatte förhör och tingsrättsförhandlingar.
  2] I och med jag var i chocktillstånd så betraktades jag som ”störd”.
  3] Jag fick direktiv av advokaten att inte yttra mig under förhandlingarna.
  4] Jag satt totalt isolerad i 28 veckor och hade ingen chans att bemöta vad som skrevs i media. Min ”advokat” hade inget intresse av att dementera felaktiga uppgifter för han ville verkligen synas i media.
  5] Det finns inte ett enda tekniskt bevis för att jag har gjort mig skyldig till kidnappning eller mord och det kommer aldrig att finnas heller för jag är oskyldig till de brotten.
  6] Det finns spår efter flera gärningsmän men som tingsrätten struntar i.
  7] Jag jobbade den kvällen då Helen blev kidnappad. Vittnen finns.
  8] Domaren begick jäv.
  9] Åklagarens vittnen har bevisligen begått mened.
  10] Spaningsledaren gav polisen direktiv hur de skulle skriva i rapporten.
  11] Jag fick inte byta advokat.
  12] Jag fick inte göra några rekonstruktioner på hur brotten skulle ha gått till som de påstår jag gjort.
  13] Jag dömdes bara av en massa antagande och för att tingsrätter ”inte hade större fantasi” hur man nu kan bli dömd på sådana grunder.

  Men det är ju klart, du har ju medias bild av hela händelseförloppet så jag är väl dömd i dina ögon ändå. Det är trist för så länge jag inte får upprättelse så går det 2 mördare fria och kanske fortsätter sina gärningar.

  Tänk dig situationen att du är ”ovän” med någon och din ”ovän” får t.ex. sin bil sönderslagen. Du går förbi och ser detta och tycker att det var rätt åt den ”fan” och spottar på bilen. Polisen hittar senare ditt DNA på bilen eftersom du spottat på den. Nu gör polisen det lätt för sig och ställer dig till svars för skadegörelsen och dömer dig fast du vill ta fram vittnen som kan styrka att du inte varit närvarande. Du får bara till svar att ditt DNA finns där och då är du skyldig.

  För min del fortsätter det sedan inom rättspsyk där de ska att övertyga mig om min skuld och där de går ut till olika myndigheter och påstår att jag kommer snart att erkänna. Så när jag lämnar in någon skrivelse så är det ingen som bryr sig – ”för jag kommer ju snart att erkänna”.

  Detta är verkligen en mardröm.

 3.   ulfolsson Says:

  Till Bengt

  Nej, det sista åklagaren sa till mig var – ”Den där hundjävulen ska du aldrig få se mer” och det sa han för att jag sa att jag saknade min hund.

  Nej, ingen ville ta reda på det trots det fanns vittnen.

  Det var aldrig någon som frågade. Jag var redan utsedd som skyldig.

Leave a Reply

« Tillbaka till textkommentarer