DNA-träffen

Det är inte så konstigt att jag aldrig får svar på min fråga angående DNA-analysen. Jag har ju hela tiden hävdat att jag inte tror på den och att det inte är mitt DNA.

 

När jag läser en artikel i DN från den 2 februari 2009 (http://www.dn.se/nyheter/sverige/dna-bevis-undanholls-i-mordfall-1.792464) så förstår jag hur det går till och varför jag inte får svar på mina frågor.

 

Det som inte framkommer i artikeln på nätet utan som var med  i papperstidningen var ett utklipp ur en rapport från SKL. Detta fall är från år 2004 när DNA prov togs och som också framkommer av rapporten från SKL.

 

 

Här står klart och tydligt att det är SKL:s materialnr: 20040046916 samt 200400464917.

 

 

 

 

 

 
Jag lämnade också DNA prov år 2004, men i mitt fall står det SKL:s materialnr: 200200904548 samt att det är daterat ”Ert datum 2002-09-18”. Alltså två år innan jag lämnade DNA prov. Men som sagt, alla frågor om detta har jag aldrig fått svar på och det intresserade aldrig min advokat att ta reda på varför.
.


8 Responses to “DNA-träffen”

 1.   Stålnäs Says:

  Förstår din frustation Ulf, Men någon måste ju lyssna på dig och advokaten någon gång! De här DNA proven som de skulle ha tagit på dig, flera år innan de grep dig? dessa är ju helt felaktigt gjorda. Man tar väl inte DNA långt före brottet i fråga och spar detta OM nu klienten fram över gör något brott osv? Låter ju hel knasigt om de går till väga såhär, tycker jag en vän.

 2.   Lasse Says:

  Kära Stålsnäs! DNA du pratar om är ju Ulf Ohlssons sperma som hittades i Helén! Och han säger att någon annan placerat dit det?! Hur fasen har dom fått tag i det! Han kanske kanske kanske inte dödat henne men nånting har han gjort och det är ju det värsta…..

 3.   ulfolsson Says:

  Hej Lasse

  Om du läser på ordentligt så är det inte säkert att det är min sperma som hittats och jag är övertygad om att det inte är det. Jag vägras ju få reda på massor av ”fakta”.
  Ska detta fall lösas så skulle det läggas ner mer arbete på att ta reda på vart Helén varit förvarad den vecka hon varit försvunnen. Eftersom jag nu inte mördat någon och som min ”advokat” sa från början, så är det två olika mördare.

  Men när det gått så lång tid (16 år) från det brotten begicks och tills jag greps, är svårt att få fram bevis och annat. Då var det lättast att lägga hela skulden på mig. Därför ändrades vittnesmål och de obefintliga bevisen efterhand så att det skulle stämma in på mig.

Leave a Reply

« Tillbaka till textkommentarer